Followers

Monday, May 28, 2012

rekreasi

sabtu lepas keluar rumah dari pagi sampai petang..heavengg!!..mula mula pergi rumah kawan kat penang lepas tu pergi jusco.lepas tu pergi giant...lepas tu lepak lepak jalan jalan kat taman rekreasi kulim hi-tech..belakang area kilang intel..kawasan tu memang teduh sebab banyak pokok..dan rekreasi ni pun di jaga dengan baik..100 percent masih belom tercemar..orang pun tak ramai kesini..masa pergi tu ada la dua pasangan pengantin tengah photoshoot..dan beberapa orang yang lain..tak ramai pun..memang tenang sangat taman rekreasi ni..

weolss pun tak ler malu nak bergambar kat sana..ala ala phtoshoot jugak jadinya haa..hehe..lets njoy the pics..!!


























sekarang suka sangat nak jelir jelir lidah budak tecit nie..

pulang dengan keletihan ya amattt..

breakfast today




choc cake fudge walnut rm9.90...cap giant..sodappp jugak...memula sangsi takot tak sedap..huhu..tapi bila ingat balik cheese cake tesco pun sodappp..so, ada keyakinan yang nie pun sedap...

sekarang muak makan kek ni, mulut terasa nak pedas pedas pulak..heh

pagi tadi husband kejut tak bangun..kesian husband breakfast sorang sorang..huhu..janji tamo buat dah lagi camne..
Related Posts with Thumbnails