Followers

Tuesday, May 8, 2012

unwritten



lirik lagu yang diminati dari dulu sampai sekarang..bila rasa down..

T_T


I am unwritten, can't read my mind, I'm undefined
I'm just beginning, the pen's in my hand, ending unplanned

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Oh, oh, oh

I break tradition, sometimes my tries, are outside the lines
We've been conditioned to not make mistakes, but I can't live that way

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten
The rest is still unwritten
The rest is still unwritten

Oh, yeah, yeah

nak nyanyi sekuat yang boleh..!!

video memasak..senang nak belajar macam ni..

malasnyer weyhhh nak buat pape...nak berehat tido saje boleh???

pagi tadi zafirah meragam kuat..asyik asyik dukung bawak masuk bilik, dapur, ruang tamu, bilik tetamu, bilik stor..dok macam tu jugak..merengek memanjang...belek belek dia atas bawah depan belakang kot kot ada sakit kat mane mane ker..tapi nan hadoo...rasa badan dia ala ala suam suam panas gitu..ambik termometer kepit celah ketiak..suhu ok jer 36.6 celcius..bawak pergi mandi, bila mandi ok jer dia...lepas mandi hek hek balik...dah nak tenggahhari baru la okay sebab dah poopoo..hehehe..sebab tu ker yang dok merengek satu pagi..sakit perut..patut la asyik melepas bom je dari awal bangun..kesian..lega aku, dah selamat berak dah dia..haha

satu pagi ni memang tak dapat buat ape ape...ingat nak membasuh..melihat ke si kecik ni..memang tak leh berenggang langsung..hanya sempat angkat kain jer..tu pun tangan sebelah dok dukung dia...

nasib rumah dah sedia kemas..sebab baru kemas dua hari lepas.. dan tade sapa sapa lagi yang nak semakkan..

dan nasib tadi dah tido dengan aman dah dia..kejung tangan meng'hayun buaian..kalau baby macam ni punya hayun pun lambat nak tido..kalau orang dewasa tak sempat nak hayun dah tido..hehehe..

lepas tido..cepat cepat mandi..sambil scrub scrub bagai..alahai..lama tak buat..seronok..sebab badan jadi wangi juga lembut tulus mulus..

nak hover je kan..mandi je pun..huhuhu..so sekarang sudah malas..nak tido...tapi kena masak jap lagi..ayam, daging belom keluar dari peti..hingat boleh keluar sendiri ker..

dua hari lepas husband cakap nak makan ayam goreng..betapa tak mengada nya husband, mintak ayam goreng jer..so, kasi up la sket..masak ayam goreng berempah la dinner nanti..sedappp..ikot resepi kat sini...memang sedap..tak tipu..resepi ni senang nak tiru..sebab video..tak perlu salin bagai..on jer laptop kat dapor..boleh tengok secara live..haha..tapi tak la over macam tu...aku pun ambik pen ngan kertas salin jugak..memang mudah la kalo nak tiru resepi tengok video ni..so uolls klik sini

ate nak masak daging..taip jer daging dekat 'nak masak apa hari ini?'



dua dalam satu

P1130338edit


Sambil sebelah tangan dok membuai zafirah..sebelah lagi dok edit gambar..tehee..guna photoshop aku memang fail sejak dari azali...guna yang ni mudah sket..sebab lebih friendly user..

Ini lah first trial guna photobucket..haha gedikkss..
Related Posts with Thumbnails