Followers

Thursday, March 22, 2012

headband untuk zafirah

Alamak..shawl shasmeen dah sold out..sedih sedih..kempunan makk..sapa lagi seller yang jual eh..nak pegi kedai radiusite jauh bebenor..takkan nak pegi sana semata mata nak beli tudung..mau mengamuk azizi..hehehe..untuk mengubat hati mama yang lara, mama pun telah membeli belah secara tamaknya kat satu online shop fb ni..so all mummy mummy out there, mari lah menghias anak dara mu..hehehe


Click on the above picture untuk pergi ke link Qaisara Headband..sgt kiut miut headband2 beliau...


shasmeen oh shasmeen


Baru place order for this shawl shasmeen kat dis website http://www.suehijab.com/ ...tuan kedai belom reply lagi..harap harap ia menjadi milikku..tiap kali nak place order untuk shawl tu mesti dah out of stock..boleh jer kalo nak jahit manik manik tu sendiri *ehem-ehem rajen la pulak kan, tapi takot kualiti kain tak sama dengan yang di jual..kalau dapat nak simpan pakai raya nanti boleh..tehee..

Zafirah hari ni..



Related Posts with Thumbnails