Followers

Sunday, March 18, 2012

alahai anak..

Baru sampai kulim..dah siap kemas barang barang yang aku bawak dari alor setar..tapi still ada banyakkkk lagi yang tak kemas..malas..penat...sambung esok la...Zafirah baru je dapat tido..kesian dia tak leh tido tadi..meragam banyak sebab mengantok sangat, tapi tak dapat tido sebabnya dia dah biasa tido pakai buaian..kat rumah ni tak de tempat nak sangkut buaian..ayahnya pula plan esok baru nak pegi beli..beli yang self-stand set buaian tu...kesian jugak ayah dia, dukung Zafirah ke hulur ke hilir..round satu rumah, nak tido kan anaknya..alahai anak..sila la bagi kerjasama..nasib tak lama sangat la, dia terlena dalam pangkuan ayah dia..


setelah tiga bulan di alor setar


Wah..ni tau barang barang aku nak di bawa balik kulim..ni baru barang barang mak nya saja (ada jugak sebahagian barang Azizi)..yang baby belom packing lagi..setelah 3 bulan kat alor setar ni..kejap rumah mak sendiri, kejap rumah mertua..tapi banyak kat rumah mertua la, hari ni baru nak pulang ke rumah sendiri ..ke kulim..sebelum preggy tinggal kat penang, but sekarang, aku dah brenti keja, dan follow husband tinggal kat kulim..dekat dengan kilang tempat keja dia..dan bermula la episod baru kehidupan rumah tangga kami dengan hadirnya Nur Zafirah Azalea..hope aku dapat jaga Zafirah sebaiknya bilaAzizi  pegi kerja nanti..ye lah, sebelum ni dapat bantuan mak or mak mertua..tolong tengok -tengokkan anak aku..now, kena buat sendiri...Zafirah..jangan meragam banyak tau..nanti mama panik..susah nanti ayah kat tempat keja..hehee..


Zafirah sedang tidur dengan nyenyaknya...

can't live without....



Black Pencil-Twist Eyeliner...

All are recommended black pencil-twist eyeliner..it is good for me..hopefully is goes well to you too..

1st: Mary Kay Eyeliner
2nd: MAC Smolder Eye Kohl (Pencil)
3rd: Silkygirl Hi-Definition Gel Eyeliner Pen 
4th: Silkygirl Long Wearing Eyeliner
5th: Maybelline Master Liner

Always in my makeup bag..





Related Posts with Thumbnails