Followers

Friday, March 16, 2012

favorite body mist..


Bau ni memang aku suka, hari hari aku sembur. Even kalau kat rumah je pun aku sembur jugak. Lepas pakai body butter aku maintain baunyer dengan body mist ni..kadang kadang pakai body butter yg lain still sembur yg ni pada atasnya...Ni dah masuk botol ketiga..hee...sekarang dah bertukar packaging tetapi tetap setia pada Pure Seduction Victoria Secret ni..memang beshh...bau sweet sweet ala girly girly gitu..

happy 1'st wedding anniversary to us

11 mac 2011..
tarikh bermakna bagi kami berdua, tarikh ijad kabul...di mana kami di satukan...alhamdulillah..rumah tangga berjalan dengan jayanya, walaupun ada gak masam manis nya...biasa la kan...sedangkan lidah lagi tergigit...ecehh...dan sangat sangat bermakna for the 1st anniversary di sambut dengan kehadiran Zafirah, our little princess..semoga rumah tangga dan kasih sayang ini kekal hingga ke syurga...aminnn...





Related Posts with Thumbnails