Followers

Thursday, January 15, 2015

ootd

rasa gelii pulak nk update ootd nih..haha..before preggy sblm ni mmg byk nah dok posing ala ala ootdehh ni..malas nk crop gambar..just screenshot dr instagram la eh..semua pose jenis x pandang camera..bajet lebih je nih..haha

for the sake of Azalea Shoppe ku turutkan jua..haha..kebykan outfit yg aku pakai dari Azalea Shoppe yer..

so blh check out our ig azaleashoppe11 atau di fb page Azalea Shoppe

happy one month old sayang !!

hari ni hero kita genap sebulan...dan kakak dia pulak lusa ni cukup 3 tahun 1 bulan..

besday kakak ngn adik nk dekat2..kakak 17 dec 2011..adik pulak 15 dec 2014..wahh..jimat belanja mama ngn ayah nk celebrate besday korang berdua nanti..hihi..

aku pulak now masih lg berpantang..hari2 countdown date nk habis pantang..lg 12 hari lg..adehhh...lamanya rasa...sgt bosan sbb x buat apa2..just msk dan buat keja2 rumah yg ringgan..biz azalea shoppe belom start apa2 lg..blh je klo nk buat..tp pk ke depan2..mmg skrg pantang sendiri..xde sape pantau..tp takot jgk..kang sakit di kemudian hari..badan nk guna lama lg kan..insyaAllah klo umur panjang..

meh nk belanja gamba adik lagi meh..

Adib Zikri bin Azizi

Last update blog ni 13 hb haritu...dan 15 hb aku dh selamat melahirkan Adib Zikri our 2nd cahaya mata..Alhamdulillah..bersyukur sgt2..proses kelahiran kali ni alhamdulillah di permudahkan...check in hosp dlm pkol 12 lebih (lepas mkn kenyang2 kat canteen hosp..kihkih)..check sana sini apa patut..pastu dlm pkol 1.45 ptg msk labour room..dlm pkol 3.50 ptg..selamat la semuanya...Alhamdulillah..sakit x lama..tp sakit tu ttp rasa yg sama la mcm 1st dulu..cuba kali ni  aku guna teknik pernafasan yg betul masa rasa contraction tu dtg..so berkurang la sket sakitnya...nnti rajen aku update pengalaman bersalin kedua ni yer..totally pengalaman yg berbeza dgn yg 1st..

screenshot kiraan selang masa contraction..mlm sblm tu tergerak hati nk upload..godek2 kat play store..x sangka paginye tu mmg nk guna..haha..

dan pada hari aku nk bersalin tu zafirah sgt la baik...dgn bgn awal nya..x meragam..dgr ckp..sgt2 memahami keadaan mama dia hari tu..masa dlm keta on d way pegi hosp aku nangis sgt sambil peluk dia...ye lah..mana tau kan kejap lg nk bertarung nyawa..tah sempat ke tak nk jumpa dia lg..dia pun pujuk2 mama dia sambil ckp 'bukan mama, bukan..jgn nangis mama'..bukan tu sama maksud tidak..dalam bahasa dia..hihi..

today adik genap sebulan..alhamdulillah..senang jaga...tak byk ragam (setakat ni lah)..

meh nk up byk2 gamba adik kt sini yer..adik ni 'mangis' sket dari kakaknya..xpe dik..nnti besar kita pakai qu puteh yer..hehehe..

Related Posts with Thumbnails