Followers

Saturday, December 13, 2014

lama dah tak hapdate

fuhhh...fuhhh....
berhabuk na blog ni...bersarang bersawang berlabah labah dah penuh ni...tetiba je xde mimpi xde apa terasa ringgan jari jemari nak hapdate blog..kekonon nak meneruskan legasi cacatan blog harian yg telah lama dulu di tinggalkan...

fuhhhh....

now byk dah berubah dalam kehidupan hari2 ku...ewahhh...dulu masa start blog dari seorang yg bekerja masih anak dara..then bila ada anak jadi surirumah sepenuh masa (arghh rindu time nih). now alhamdulillah kehidupan dah makin stabil dan berseri2 sbb x lama lagi akan kedatangan org baru dalam keluarga kami...insyaAllah anak lelaki...hmm...mmg x sabar nk tatap wajah dia..kalau ikotkan due 22hb ni..so mmg x lama lg dah...

dan Azalea Shoppe pun dah makin berkembang..now tgh fokus utk cari tukang2 jahit yg berpengalaman utk jahitkan our collection mengikut kualiti kami..skrg baru ada tiga org..tp still kdg tu x dpt menampung permintaan dr customer..alhamdulillah..rezeki Allah bagi..rezeki anak2..but now cuti sekejap..maternity leave la kononnya..dan lepas ni mungkin akan lebih tertumpu pada marketing, promosi and so on...alhamdulillah customer pun makin ramai..regular customer pun dah byk yg datang berkali kali beli dari kami...insyaAllah akan terus kekalkan kualiti produk Azalea Shoppe..

meh la belanja pic terkini yg muka dan bdn ku sgt la kembang sana sini

kenduri hari ni...act kenduri kawan my sis in law..tp dah dia ajak sbb jemputan utk satu family..apa lg follow je la..mkn free.

No comments:

Related Posts with Thumbnails