Followers

Wednesday, May 15, 2013

KAMILIA kimono cardigans are back..!!

KAMILIA kimono cardigan.
free size
poly babysilk material (tak jarang)
rm36

sms/whatsapp : 0125980209 (fast respond)
@ wechat id : norhaizan_azshoppe
@ pm di fb page : lovesazaleashoppe
@ email : azaleashoppe11@gmail.com

















alhamdulillah...

alhamdulillah...td pukol 9 lebih i upload THALIA blouse kat instagram..mlm ni jugak all of thalia blouse habis terjual..syukur..alhamdulillah..tak sempat nak upload kat blogspot...

so if korang berminat ngn thalia blouse ni add aku di instagram ig id : azaleashoppe11...sebab tak situ kiranya port utama untuk aku update new item dan kebanyak items yang di jual laris di situ...for fast reply korang just sms/whatsapp 0125980209...

lepas ni insyaAllah aku akan restock lagi Thalia blouse ni..selagi ada permintaan...


Related Posts with Thumbnails