Followers

Wednesday, May 8, 2013

weekend activities..

it was a long journey...kulim-telok intan-alor setar..dalam satu hari saja..tp xpe la..bkn i yg drive..hihi...
sehari sebelum tu i dok terpk nak pakai apa pergi wedding tu nanti..pastu teringat ada kain lycra yg lebih..tak sampai satu jam..siap la cardi dress yg tak seberapa ni...
mlm tu i upload kat ig...ramai yg bertanya if i buat jual ke x...di sbbkn byk permintaan insyaAllah i try to come out with this collection soon..but at the moment i try tgh pk ni..patot kah i beli mesin jahit industri...sbb mesin jahit jenis biasa pakai tu x capable utk jahit lebih dr dua helai baju dalam satu hari..
dan mesin jahit industri ni byk jugak modal perlu di laburkan..hmmm...adalah keputusan yg berat utk di ambil...adakah i akan tumpu sepenuhnya utk biz ni..hmmm.. klo i beli.pastu tetiba i dpt kerja..dan i stop menjahit...nnti rugi la kan..hmmm..
ahad pula..mcm biasa la..pepagi lg seawal pukol 7.30pg kitorang adik beradik dh keluar..bdk2 masih ketiduran..mak yg tlg tengokkan.mlps kami blk mak pula keluar mengundi...i jadi org ketiga mengundi..my eldest brobyg first..my sister pula yg 2nd mengundi

2 comments:

Maryam said...

rindu kat haizan. dah jarang upate blog sekarang...bz eh...dah besar zafirah...=)

Maryam said...

rindu kat haizan. dah jarang upate blog sekarang...bz eh...dah besar zafirah...=)

Related Posts with Thumbnails