Followers

Wednesday, May 15, 2013

alhamdulillah...

alhamdulillah...td pukol 9 lebih i upload THALIA blouse kat instagram..mlm ni jugak all of thalia blouse habis terjual..syukur..alhamdulillah..tak sempat nak upload kat blogspot...

so if korang berminat ngn thalia blouse ni add aku di instagram ig id : azaleashoppe11...sebab tak situ kiranya port utama untuk aku update new item dan kebanyak items yang di jual laris di situ...for fast reply korang just sms/whatsapp 0125980209...

lepas ni insyaAllah aku akan restock lagi Thalia blouse ni..selagi ada permintaan...


2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik tu..

Miss Zahirah said...

alaa.. sume dh abis ke?
akak msuk dlm blog la sbb sya xde instagram

Related Posts with Thumbnails