Followers

Wednesday, May 15, 2013

KAMILIA kimono cardigans are back..!!

KAMILIA kimono cardigan.
free size
poly babysilk material (tak jarang)
rm36

sms/whatsapp : 0125980209 (fast respond)
@ wechat id : norhaizan_azshoppe
@ pm di fb page : lovesazaleashoppe
@ email : azaleashoppe11@gmail.com

















alhamdulillah...

alhamdulillah...td pukol 9 lebih i upload THALIA blouse kat instagram..mlm ni jugak all of thalia blouse habis terjual..syukur..alhamdulillah..tak sempat nak upload kat blogspot...

so if korang berminat ngn thalia blouse ni add aku di instagram ig id : azaleashoppe11...sebab tak situ kiranya port utama untuk aku update new item dan kebanyak items yang di jual laris di situ...for fast reply korang just sms/whatsapp 0125980209...

lepas ni insyaAllah aku akan restock lagi Thalia blouse ni..selagi ada permintaan...


Sunday, May 12, 2013

new printed AEVA DRESS

AEVA dress.

fits m to L size
measurement:-
shoulder 15inch
bust 40inch
waist 39inch
hip 50inch
length 56inch
sleeve length 22.5inch
japanesse cotton exclusive material (material lembut dan tidak panas)
*also suitable for breastfeeding mommies

rm105 (include postage)

sms/whatsapp : 0125980209
@ wechat id : norhaizan_azshoppe
@ pm di fb page : lovesazaleashoppe
@ email : azaleashoppe11@gmail.com

CARISSA BLOUSE

CARISSA blouse

CRS 01. pink
CRS 02. green

hi low blouse with 3D ribbon
poly silky material (tak jarang)
fits s to small L size
measurement :-
shoulder 15.5inch
bust 39inch
waist 36inch
front length 29.5
back length 39

rm49
sms/whatsapp : 0125980209
@ wechat id : norhaizan_azshoppe
@ pm di fb page : lovesazaleashoppe
@ email : azaleashoppe11@gmail.com

Wednesday, May 8, 2013

weekend activities..

it was a long journey...kulim-telok intan-alor setar..dalam satu hari saja..tp xpe la..bkn i yg drive..hihi...
sehari sebelum tu i dok terpk nak pakai apa pergi wedding tu nanti..pastu teringat ada kain lycra yg lebih..tak sampai satu jam..siap la cardi dress yg tak seberapa ni...
mlm tu i upload kat ig...ramai yg bertanya if i buat jual ke x...di sbbkn byk permintaan insyaAllah i try to come out with this collection soon..but at the moment i try tgh pk ni..patot kah i beli mesin jahit industri...sbb mesin jahit jenis biasa pakai tu x capable utk jahit lebih dr dua helai baju dalam satu hari..
dan mesin jahit industri ni byk jugak modal perlu di laburkan..hmmm...adalah keputusan yg berat utk di ambil...adakah i akan tumpu sepenuhnya utk biz ni..hmmm.. klo i beli.pastu tetiba i dpt kerja..dan i stop menjahit...nnti rugi la kan..hmmm..
ahad pula..mcm biasa la..pepagi lg seawal pukol 7.30pg kitorang adik beradik dh keluar..bdk2 masih ketiduran..mak yg tlg tengokkan.mlps kami blk mak pula keluar mengundi...i jadi org ketiga mengundi..my eldest brobyg first..my sister pula yg 2nd mengundi

Wednesday, May 1, 2013

selamat malam semua

dulu i selalu ckp i x suka guna fon utk update blog . ..
but sekarang sudah terbalik...rasanya guna fon lg cpt mudah nak post
skrg hp dan jd byk benda sbg telefon dan sbg komputer kecik bergerak..
ok..cerita sket pasai outing harini..
gerak dari time lunch pegi jusco perda..tujuan mencari kasut hubby...
end up
kasut hubby. tudung mama 3 helai. baju mama 2 helai. baju zafirah 2 helai..
haha..soriii..bl janji tak di tepati..ehhh...

masuk satu kedai acessori satu..terjumpa satu cermin ajaib ni yg super duper cantik..ada sale rm 10 saja..terus ambik tanpa pk byk kali..blh sumbat dlm hgbag..bl keluar blh tgk2 tudung. mekap dan jerawat dengan jelas..tak perlu bukak compact powder lg...weee...syiokk...

okies sebelum berpisah *ecehh...jom follow instagram id : azaleashoppe11 untuk menjamu mata melihat koleksi menarik dari azaleashoppe..dah gaji kenn..tehee

till then.
selamat malam semua orang.

Related Posts with Thumbnails