Followers

Saturday, April 27, 2013

rutin baru

ok...time ni baru time 'keje' i...nk buat siang2 pun blh..nnti ada 'assistant' x bergaji tolong i nnti..hehe..

now i still lagi confuse ttg ms depan. cewahh dah tua2 pn pk ms depan..

kan i penah story kt sini yg i tgh cr keja baru..or i just teruskan ngn biz yg kecik ni...

i selalu berdoa semoga di beri petunjuk di beri kekuatan dgn apa yg i perlu buat utk skrg dan ms depan..

untuk tgk all of our collection follow kat instagram id : azaleashoppe11 atau di fb page : lovesazaleashoppe...akhir kata terima kasih kwn2 blogger yang selalu bg nasihat kat sini..love love love korang semua...

2 comments:

Ciare Baha said...

cop! nor jahit sendiri ke semua baju2 tu?

norhaizan said...

yup ciare..jahit sendiri..hehehe

Related Posts with Thumbnails