Followers

Saturday, April 27, 2013

rutin baru

ok...time ni baru time 'keje' i...nk buat siang2 pun blh..nnti ada 'assistant' x bergaji tolong i nnti..hehe..

now i still lagi confuse ttg ms depan. cewahh dah tua2 pn pk ms depan..

kan i penah story kt sini yg i tgh cr keja baru..or i just teruskan ngn biz yg kecik ni...

i selalu berdoa semoga di beri petunjuk di beri kekuatan dgn apa yg i perlu buat utk skrg dan ms depan..

untuk tgk all of our collection follow kat instagram id : azaleashoppe11 atau di fb page : lovesazaleashoppe...akhir kata terima kasih kwn2 blogger yang selalu bg nasihat kat sini..love love love korang semua...

Saturday, April 20, 2013

AEVA dress...rm105 only...

we are giving 'HARGA PENGENALAN ISTIMEWA' for AEVA dress..

rm 105 include postage to semenanjung and sbh&srwk.. first comes first serve yer

AEVA dress.
fits m to L size
measurement:-
shoulder 15inch
bust 40inch
waist 39inch
hip 50inch
length 56inch
sleeve length 22.5inch
japanesse cotton exclusive material (material lembut dan tidak panas)
*also suitable for breastfeeding mommies sbb ada bukaan di depan

sms/whatsapp 0125980209
@ pm di fb page lovesazaleashoppe
@ email azaleashoppe11@gmail.com

Related Posts with Thumbnails