Followers

Thursday, January 3, 2013

misi mencari kain

sejak i start buat onlineshop i semakin rajin menjengah ke kedai kedai kain...

so bila weekend mesti ajak husband survey dan cari kain yang berkualiti untuk di transform menjadi baju yang comel comel...insyaAllah..i akan sentiasa restock blouse/tops yang comel comel untuk kalian..yang harga yang affordable dan berpatutan...kualiti insyaAllah terjamin terbaik..

 shawl i pakai dari my onlineshop.azaleashoppe ..material chiffon..terletak elok bila pakai..shawl ni jenis panjang so boleh buat belit belit ikot suka hati.dan dapat menutup dada sepenuhnya..material chiffon adalah agak jarang so i pakai dengan inner neck kat dalam..dan supaya shawl terletak elok jer di kepala...cepat cepat dapatkan sekarang..tinggal berapa helai je dalam stock...insyaAllah nanti i akan top up lagi..

insyaAllah..di masa hadapan i plan nak buat label sendiri dan mendaftar syarikat...last two year i ada daftar syarikat tapi i tak aktif..so i kena la mendaftar semula..masa dulu plan nak bukak bakery tapi terkandas di tengah jalan akibat hal hal tertentu..now i harap semuanya berjalan lancar...doakan i....

jom like my onlineshop fb : http://www.facebook.com/lovesazaleaeshoppe

follow my instagram : azaleashoppe11


2 comments:

Maryam said...

wahh..tahniah haizan...semoga success dlm bisnes k..=)

lovely said...

semoga kita sama-sama dimurahkan rezeki. Amin..

Related Posts with Thumbnails