Followers

Thursday, January 3, 2013

first reunion....

selamat tahun baru semua...

tahun baru aku di mulakan dengan bertemu kawan kawan lama yang sangat2 di rindui..lama nah tak hapdet pasai diorang ni..

renioun ni adalah pertemuaan dengan kawan masa kat usm dulu..actually dah plan awal untuk berjumpa seramai 7 orang..tapi masing2 ada hal yg tak dapat di elakkan..maka, berjumpa 3 orang je lah..plus sorang lagi masa hari last sebelum masing masing gerak balik..

actually tiga orang kami ni dah rapat since dari first year kat usm lagi...sekarang masing masing dah beranak satu dan umur anak masing masing adalah dekat dekat...anak zam tua 5 hari dari zafirah...anak tirah pulak muda 25 hari dari zafirah...memang jodoh kami...jom jom plan for next pregnancy..haha


muka flawless sakan selepas menggunakan produk kecantikkan ****..okay. tipu. muka tipu guna camera360..blouse tribal printed i pakai from colourcycleboutique..nantikan blouse custom made dari azaleashoppe yer

masa ni kat parking tesco..zafirah ketiduran..tunggu dua family yang datang dari kl dan ipoh...masing masing tak sabar nak pekena nasi kandaq penang..hehe..

bawak diorang makan kat hamediah..sebab restoran hamediah nasi kandaq dia best...plus tempat dia cozy sket..selesa la pada kami yg ber anak anak ni...

lepas makan...check in kat anggerik lodging...malam tu ingat nak dinner kat padang kota lama...tapi hujan sangat lebat..so kami round round gurney dulu..lepas hujan dah rintik2 jer kami dinner dekat gerai2 bersebelahan dengan gurney plaza tu..tak salah orang panggil padang kota baru

 tudung ni pun dari colourcycleboutique..material kain yang sejuk dan selesa



hari kedua pagi tu breakfast sambil jalan jalan jamu mata di ropewalk..kat situ ada pasar pagi dan tarikan di situ adalah barang barang antik yang di jual dengan harga berpatutan...

lepas breakfast kami gerak ke batu feringgi, cadang nak singgah toy museum, tapi dah tutup la pulak..so terus ke pantai batu feringgi menikmati laksa penang dan lain lain nyer...

lepas tu, bergerak ke bukit bendera




 zam dan keluarga

 thirah dan keluarga

 kami semua...from three we grow to nine..hehe

petang pulak, ke pesta pulau pinang..malam tu adalah malam kedua last pesta..nasib pergi awal...jalan adalah jem sangat terukk...nak parking pun susah..lagi susah if datang lambat


 lepas tu masa gerak ke area town..nak pekena nasi kandaq beratoq..sepanjang aku dok kat penang dulu pun aku tak penah try..ni la first time nak try...so ada macam eksaited sket..hehe..

masa sampai tu awal lagi..dalam 9.30 macam tu..kedai tu buka pukul 10..so kami lepak2 kat dalam masjid dulu..


zafirah kena buli pakai topi azim...hehehe...

pekara yang esaited nak buat adalah berator ambik makanan..tapi aku tak buat..wakilkan suami..hehehe..isteri2 semua laju laju cari table dan kid chair takot di sambar orang nanti..hehehe



keesokan pagi sebelum pulang kami breakfast di taman tun sardon..tempat yang semakin femes sejak pm pm kita selalu datang breakfast kat sini..masa breakfast ni jumpa sorang lagi kawan..mmg best dapat jumpa ramai ramai...dan update pasal diri masing masing



umairah...azim...dan zafirah..

1 comment:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. comelnya budak bertiga ni..........

Related Posts with Thumbnails