Followers

Friday, November 16, 2012

inner lace scarf

currently i suka pakai shawl/pashmina bersama dengan inner lace ni..i think it is better to wear this inner rather than normal inner yang anak tudung hitam tu...tapi i tak reti la pakai yang jenis bagi nampak di luar.silang silang bagai..i pakai dia mcm anak tudung biasa jugak...inner ni nipis dan sangat sesuai la bagi yang bermuka dan berkepala tembam bam macam i ni, kerana ia beri effect kepala yang agak kecil..if pakai yang biasa tu nanti kepala nampak besar..ye dokk?? huhu..

lagipun bila pakai inner ni nampak lebih kiut bila kelihatan even sedikit bila megenakan shawl/pashmina..so sweet jer kan..ye la tu..hihi..

i beli ni kat mydin alor setar...rm1.90 je satu..nanti pergi lagi i nak ambik pulak kaler lain..berkenan sangat..dah ler murah..

masak memasak

lama tak post food yang di masak oleh surirumah mithali ni..mentang mentang la hari hari masak, maka tak heran sangat la nak post gambar food ni..hehe, act, kadang kala lupa nak snap..pastu mai la perasaan menyesal tak snap food yang special yang agak sukar di masak pada hari hari biasa..haha..over kan?..so meh layan pic food malam ni..

bihun hailam..

ketuk bawang putih, tumis, masuk ayam..lepas ayam masak, letak sos tomato, lada hitam dan kicap, pastu sotong, bihun dan sayur mayur..siap..hiaskan daun bawang dan daun sup..sedia di makan..nomnom..

Related Posts with Thumbnails