Followers

Sunday, October 14, 2012

tudung kesayangan yg dah kurang kasih syg i

tudung fareeda yang semakin turun tahta hati....makin lama makin kureng pulak aku minat dengan tudung ni...nak let go since ada yang tanya, sayang la pulak..kot kot nanti semangat nak pakai menaik..

ingat lagi memula minat beli tudung fareeda..yang jenis selendang mawar tu..masa tu pregnant..perot 8 bulan keatas..masa tu memang semangat menebal nak kumpul tudung tu banyak banyak..hehehe..memang suka sangat sangat..hari hari cakap pasal fareeda depan suami..hahaha..even suami malas layan..agaknya pembawakan budak sama masa tu..

first masuk kedai yang jual fareeda tu,, hajat di hati nak beli tudung pearl haya..konon konon for the first time la merasa pakai tudung pearl haya dan merasa pakai tudung di ketegori mahal di kepala..dah lama dah nak beli..tapi rasa macam tak patot pulak pakai mahal mahal atas kepala je pun..last last terbekenan ngan fareeda selendang mawar...konon konon boleh comel macam faezah elai dalam drama asmara..hahhaha..perasan.. : p

second time beli guna credit card husband..janji ngan dia nak beli 2 helai je fareeda mawar tu..last last ter ter terambik tiga..huhuhu..memang cuak nak explain sebab apa langgar janji..hehehe..di sebabkan masa tu tengah preggy suami pun tak banyak soal..selamatt..

lepas beranak masa pantang baru timbul minat ngn tudung fareeda jenis layer tiga tu..sofiya, rania tu..masa tengah pantang tu la diorang buat sale..di sebabkan masa tu tengah pantang azizi la yang jadi mangsa...hehehe..masa dia kat kedai fareeda kat permatang pauh azizi kol suh aku cakap sendiri ngan tokey kedai tu..bagitau kaler apa yang aku nak..hehehe..kesian kan dia....aku pun gtau nak kaler ni kaler ni..lepas beli kakak tu siap puji azizi sanggup datang belikan untuk isteri dia..ada la dalam tiga kali azizi kena pergi kedai yang sama..sampai kakak tu pun dah kenal dia..

lepas pantang aku still active beli kat fb..

sekarang, semangat tu dah menurun..lega jugak sebab berkurang $$$ yang abis kat tudung tu saja..baik beli baju seluar skirt manik koran dll..daripada semata mata untuk selai tudung...ye dokk?..












akhirnya, tudung bawal juga yang menambat hati sentiasa..bawal forever...



love u love u love u...

sepatutnya entri ni keluar hari jumaat lepas..oleh sbb kesilapan teknikal maka terkeluar la pada hari ini..hehehe..ingat takmau post dah..tapi rasa nak update pasai zafirah buat la jugak...




.ini kes kes di siang hari..kalau mlm mmg kitorang praktis dia tido atas katil..tido sendiri memang la pkol 12 or 1 pagi baru nak tido.. Bln ni dh nk msk 10 bln..cptnya anak mama membesar..skrg dh pandai panjat sana sini..bila dgr muzik goyang goyang badan..geli hati klo ingt..upin ipin favourite no satu..pandai berchak chak dgn kita...bila panggil tido tepuk tepuk bantai dia. cepat cepat dia merangkak datang sambil melentok atas bantal busuk dia tu..hehe....kalau tengok orang cepat je dia senyum, peramah budak ni..kalau tade dekat dia..menjerit jerit panggil kita..adoii..sekarang bila berdiri dah pandai nak lepas lepas tangan..cepat la boleh jalan sayang, mama dah capet dukung kamu..hehehe
Related Posts with Thumbnails