Followers

Wednesday, September 19, 2012

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist

it is a new line from The Body Shop Scent of World Collection..

ada dua bau yang aku berkenan this one Japanese Cherry Blossom and the other one Atlas Mountain Roses..but end up aku refer ambik yang ni..balik balik menyesal pun hade..asal tak ambik dua dua..haha..tamak..last time BS ada keluarkan line dari Japenese Cherry Blossom..tapi aku tade satu pun dari collection tu...aku try bezakan bau mana yang lebih best..fragrance dari Scent of World Collection ni baunya lebih menarik...




if beli online ada 10 % discount..tapi delivery charge nyer adalah rm10..better beli dari store dia..lagipun mana mana mall pun ada BS kan..

scent description :-
Top notes of Fuji apple, Chinese magnolia and osmanthus flower
Heart notes of star jasmine, Japanese cherry blossom and Japanese persimmon
Base notes of sandalwood, hinoki wood and fruity musk

after shower, i sembur ni selepas pakai Bath and Body Works Japanese Cherry Blossom Body Cream, baru la sepadan kan..huhuhu..oh wangi hari hari ku..huahuahua






  • i memang suka wangi wangi hari hari even dok rumah je pun..tapi tade la wangi sangat sampai menusuk idung..a must things yang i akan pakai di badan lepas mandi. lotion dan body mist/fragrance mist..kalau perfume tu bila jalan jalan baru la pakai..sembur hari hari kopak la kan..

balik kampung seminggu..

alhamdulillah nenek azizi dah selesai operation..tapi sekarang nenek masih lagi di wad..lepas operation nenek azizi still under monitoring..hari ini MIL gtau yang nenek dah nak boleh discharge tapi nenek demam pulak..

isnin minggu lepas azizi bawak aku balik rumah mertua..untuk jaga FIL..FIL pun tak berapa sihat, baru start buat hemodilisis...masa tu MIL tengah temankan nenek di wad..adik azizi pula tengah praktikal..nasib baik tempat praktikal pun dekat je ngan rumah..so bila siang tade siapa yang tengokkan FIL. so that, aku balik temankan FIL..FIL selalu muntah muntah..ni dah menjadi kebiasaan bagi pesakit buah pinggang..

sekarang FIL dah beransur pulih..bila dah banyak kali buat hemodilisis..muntah pun dah tade..



 budak baru bangun tido..masih busyukk..terus capai mainan lama ayah..actually bilik kami ni bilik azizi dulu banyak dengan mainan lama azizi..tersimpan elok dalam almari..bila dah ada anak..anak pulak yang ambik main dan rosakkan..hehe








baru semalam pulang ke rumah setelah seminggu lebih kat sana..


Related Posts with Thumbnails