Followers

Friday, December 7, 2012

selamat hari jadi saya :) 30 Nov...

this is second time sambut besday as a wife..and first time as a mommy..kali ni celebrate biasa biasa jer..yang penting tiap kali besday pukul 8 pagi kol mak...sebab dia lahirkan saya pada waktu tersebut di tahun 1985..so kena berterima kasih dan sebagainya ucapan...if i tak kol macam tahun lepas dan sebelumnya mak yang akan kol..sebab mak selalu ingat besday anak anak dia termasuk masa dia lahirkan kami...how i wish i ke zaman budak budak semula..asyik berkepit dengan mak jerr..macam terjadi dengan zafirah sekarang...berkepit dengan i jerr..huhuhu

now, zaman dah berubah, i dah ada laki dan anak..harus la bersikap seperti mak mak kenn...tengahhari tu i dapat bunga..au au..lupa nak snap..petang tu azizi ajak makan western..makan dekat kedai dekat dekat jerr..kedai Super N8 kalau tak salah i...boleh terlupa nama kedai...huhuhu..

malam pulak dapat hadiah..hee...rahsia rahsia..hadiah biasa biasa jer..tapi macam tak elok kalau i reveal kat sini..hihihi..last year dapat handbag..sampai sekarang i guna..but dis year, ekonomi keluarga pun merudum..ye lah, dah ada anak kan, i plak tak kerja..dont expect much..lagi pun i redha...sobs sobs..hahaha

i wish untuk usia 27 tahun ini..i nak berubah. i nak lakukan sesuatu untuk family i..doakan i yerr :)



hadiah tak ternilai di usia 26 tahun i..

4 comments:

Zura Zue said...

dh besar anak nor..heppy bday nor...

Maryam said...

happy belated birthday haizan. birthday saya 24 november. hehe, tak sangka kita share bulan yg sama kan. awak lahir 6 hari selepas saya lahir.semoga Allah akan memberikan awak kesihatan yg baik dan bahagia hingga akhir hayat ...amin..

baby lydia said...

hpy besday akk ^^
bby mkin comel lah..

mama ila said...

heppy birthday =)

Related Posts with Thumbnails