Followers

Saturday, November 17, 2012

sweater pink zafirah

dah lama i beli sweater ni..beli sekali dengan sweater coklat yang selalu di sarung zafirah tu..yang pink ni size 24m..tapi i macam tak sabar nak dia pakai yang ni sebab i rasa comel sgt design dia, ada gambar kucing kat depan..dah ler pink..so gegirl kan...

see...comel kan..

ni masa keluar pergi sunway carnival haritu..tapi bila sarung besar sket la..takpe takpe, budak budak kan comel, pakai baju besar besar pun tetap nampak comel :))


outfit haritu..sekarang suka sangat lace..nak beli lagi la baju lace 2, 3 lai..hohoho...azizi ohh azizi..

3 comments:

Rina Ellisa said...

salam sis..

kat mane yea beli bju lace tu..

thanks :)

rina_ellisa@yahoo.com

http://memorintorinaellisa.blogspot.com/

norhaizan said...

waslm dear...sis beli ni online..kat EDZ, dah lama dh beli...adik try tgk kat sally fashion...byk baju lace kat situ...murah murah pulak tu :)

norhaizan said...

waslm dear...sis beli ni online..kat EDZ, dah lama dh beli...adik try tgk kat sally fashion...byk baju lace kat situ...murah murah pulak tu :)

Related Posts with Thumbnails