Followers

Friday, November 16, 2012

masak memasak

lama tak post food yang di masak oleh surirumah mithali ni..mentang mentang la hari hari masak, maka tak heran sangat la nak post gambar food ni..hehe, act, kadang kala lupa nak snap..pastu mai la perasaan menyesal tak snap food yang special yang agak sukar di masak pada hari hari biasa..haha..over kan?..so meh layan pic food malam ni..

bihun hailam..

ketuk bawang putih, tumis, masuk ayam..lepas ayam masak, letak sos tomato, lada hitam dan kicap, pastu sotong, bihun dan sayur mayur..siap..hiaskan daun bawang dan daun sup..sedia di makan..nomnom..


2 comments:

Hasnah said...

dlm gmbr nmpk mcm bihun tomyam lak hehe

@YUNID@TI said...

nampak sedap dan simple je resepinya... mesti cuba...

Related Posts with Thumbnails