Followers

Sunday, November 11, 2012

makan kenduri

dah lama i tak kena panggilan kenduri..ni stail cakap orang utara...masa study dulu i ada kawan org melaka, depa panggil pergi makan kenduri tu pergi kerja kahwin..mana mana pun maksud sama ja la kan..

act, tak plan sangat pun, sebab kalau ikotkan hari ni nak balik kampung, tup tup azizi kena pulak stand by dari rumah if ada apa2 emergency kat kilang dia kerja...so, tadi pergi rumah akak, sebab jemputan ni pun dari kawan akak dan bapa saudara dia...so dua kenduri la ni...memang penuh perot..kenyang ya amat..nampaknya esok pagi la baru balik alor setar sebab masing masing dah tak larat..azizi pun tak larat nak drive balik...

zafirah sekarang bila dalam keta jer main main kejap, mengomel sorang sorang lepas tu nanges nak susu, lepas susu mesti tertido...




kat rumah mak ngah zafirah, masa ni tengah tunggu akak balik..so, merasa la kami jadi tuan rumah kejap...

1 comment:

Nazirah Azeman said...

baik nye zafirah dalam kete.....main kejap,ngomel,susu n tido.anak sy kalu dlm kete tuh kejap nak dtg dd,kejap kang dkt mmy balik.kang tetibe plak menjerit sbb nmpk moto pastu tetibe tarik tudung mmy pulak hehehehehheheheh

Related Posts with Thumbnails