Followers

Wednesday, November 14, 2012

kemalasan

ini bukan double kemalasan malah triple kemalasan. semalam baru balik dari alor setar. tengah malam. barang barang dalam keta terus campak depan ruang tamu. pagi ni belum bersentuhan dengan barang barang tu lagi.

ya ampun. semalam masa kat rumah MIL. dalam fikiran berjanji bila kat rumah nak kemas rumah 100% bersih, cantik clean & clear. sebab masa di rumah MIL, adalah kerajinan mengemas sket sket di rumah MIL. i kan menantu mithali..hohoho

i tak tau bila nak start kemas. bilik tidur pun belum terkemas lagi. ini kan pula tempat lain..haishh malas malas..apa nak jadi dengan mak dara ni

to do list today :-

*kemas bilik tidur
*simpan baju yang di lipat last week ke dalam lemari
*angkat kain ampaian dan lipat
*kemas baju dlm bag packing balik kpg
*sapu sampah ruang tamu
*kemas stor yang super serabut sebab dah berkurun tak di kemas
*kemas meja makan..buang fruits yang lama
*listkan barang dapur perlu di beli petang ni.

okay, nampak banyak kan. dengan usaha gigih mesti dapat setel today. if not. tunggu esok ajak suami bersama..apa yang penting KERJASAMA ...!!

 sama sama nak tayang bracelets..

2 comments:

Hasnah said...

hahaha bila mood rajin smpi, sezarah habuk pun dh menyampah.. bila mood malas sampai, apapun tak nak buat hehe normal jer tue. asna lepas balik drpd KT mmg mood nk memasak ke laut haha=D

Nazirah Azeman said...

suh zafirah tlg kemaskan

Related Posts with Thumbnails