Followers

Friday, November 16, 2012

inner lace scarf

currently i suka pakai shawl/pashmina bersama dengan inner lace ni..i think it is better to wear this inner rather than normal inner yang anak tudung hitam tu...tapi i tak reti la pakai yang jenis bagi nampak di luar.silang silang bagai..i pakai dia mcm anak tudung biasa jugak...inner ni nipis dan sangat sesuai la bagi yang bermuka dan berkepala tembam bam macam i ni, kerana ia beri effect kepala yang agak kecil..if pakai yang biasa tu nanti kepala nampak besar..ye dokk?? huhu..

lagipun bila pakai inner ni nampak lebih kiut bila kelihatan even sedikit bila megenakan shawl/pashmina..so sweet jer kan..ye la tu..hihi..

i beli ni kat mydin alor setar...rm1.90 je satu..nanti pergi lagi i nak ambik pulak kaler lain..berkenan sangat..dah ler murah..

2 comments:

Dayang Syazwani said...

sya pun suka shawl yg nipis ni...
kalo pashmina yg tebal dan lebar tu x minat sangat..
apa lagi kalo time shopping..
bikin hilang mood shopping..
hihi

Hasnah said...

sejak ada ank mmg dah lama tinggalkan shawl sbb haikal adalah ganassss! haha

Related Posts with Thumbnails