Followers

Sunday, October 14, 2012

tudung kesayangan yg dah kurang kasih syg i

tudung fareeda yang semakin turun tahta hati....makin lama makin kureng pulak aku minat dengan tudung ni...nak let go since ada yang tanya, sayang la pulak..kot kot nanti semangat nak pakai menaik..

ingat lagi memula minat beli tudung fareeda..yang jenis selendang mawar tu..masa tu pregnant..perot 8 bulan keatas..masa tu memang semangat menebal nak kumpul tudung tu banyak banyak..hehehe..memang suka sangat sangat..hari hari cakap pasal fareeda depan suami..hahaha..even suami malas layan..agaknya pembawakan budak sama masa tu..

first masuk kedai yang jual fareeda tu,, hajat di hati nak beli tudung pearl haya..konon konon for the first time la merasa pakai tudung pearl haya dan merasa pakai tudung di ketegori mahal di kepala..dah lama dah nak beli..tapi rasa macam tak patot pulak pakai mahal mahal atas kepala je pun..last last terbekenan ngan fareeda selendang mawar...konon konon boleh comel macam faezah elai dalam drama asmara..hahhaha..perasan.. : p

second time beli guna credit card husband..janji ngan dia nak beli 2 helai je fareeda mawar tu..last last ter ter terambik tiga..huhuhu..memang cuak nak explain sebab apa langgar janji..hehehe..di sebabkan masa tu tengah preggy suami pun tak banyak soal..selamatt..

lepas beranak masa pantang baru timbul minat ngn tudung fareeda jenis layer tiga tu..sofiya, rania tu..masa tengah pantang tu la diorang buat sale..di sebabkan masa tu tengah pantang azizi la yang jadi mangsa...hehehe..masa dia kat kedai fareeda kat permatang pauh azizi kol suh aku cakap sendiri ngan tokey kedai tu..bagitau kaler apa yang aku nak..hehehe..kesian kan dia....aku pun gtau nak kaler ni kaler ni..lepas beli kakak tu siap puji azizi sanggup datang belikan untuk isteri dia..ada la dalam tiga kali azizi kena pergi kedai yang sama..sampai kakak tu pun dah kenal dia..

lepas pantang aku still active beli kat fb..

sekarang, semangat tu dah menurun..lega jugak sebab berkurang $$$ yang abis kat tudung tu saja..baik beli baju seluar skirt manik koran dll..daripada semata mata untuk selai tudung...ye dokk?..












akhirnya, tudung bawal juga yang menambat hati sentiasa..bawal forever...



4 comments:

Nazirah Azeman said...

Betul tuh bawal tuh sepanjang mase in.dtg la tudung pape pun tp bawal ttp in

norhaizan said...

aha,,betul kan..tudung bawal tetap forever n ever dlm hati :)

Anonymous said...

salam sis.. if sis nak letgo tdg fareeda polkadot tu bgtaw kita ok.. dh lama sgt kita cari.. fast payment.. tq

eitaziff@yahoo.com

-rita-

LanaBusyBee said...

samalah kita.pakai bawal ja..eeee haizan, sy ni dok blogwalking blog awak smpi kul 4 pagi dh ni hahaha...ada magnet la kt blog awk ni :)

Related Posts with Thumbnails