Followers

Tuesday, October 9, 2012

Something to share

Teaser


Nantikan do it your self kimono inspired cardigan...sangat mudah


Boleh di jadikan as cardigan or baju kebaya with 3 big size brooch..ehem ehem mingkin baju raya utk raya haji ni kan :-)))


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

Maryam said...

salam haizan
saya suka blog awak
saya baca blog awak sejak awak belum kahwin sampai dah ada anak
dari saya belum kahwin sampai skarang saya pun dah kahwin
tapi saya takde anak lagi
dah setahun lebih dah...
anyway saya suka baca blog awak
update la selalu
especially pasal zafirah
chumil sgt

maszull said...

assalamualaikum ...cantik2 boleh beraya pas ni kan...;)

mrs shaifull said...

hehehe cantek2, cepat2 x sabar nk tgk :)

norhaizan said...

maryam : waslm..
thanks sgt sgt yer sbb sudi baca blog saya yg tak seberapa ni..huhuhu..insyaAllah sy akan rajen hapdet pasai zafirah...

berdoa byk byk yer..mintak2 ada rezeki..

norhaizan said...

maszull : yes maszull boleh buat pakai raya..hee

norhaizan said...

mrs shaifull: tungguuuu..hehehe

nuralisha. athirah said...

salam kenal sis nak tanya buat cardi ni cane eyk..?

nuralisha. athirah said...

salam kenal sis nak tanya cara nak buat kimono meroon ni cane eyk..??
tlong share kat sy

nuralisha. athirah said...

salam kenal sis

nuralisha. athirah said...

salam knl sis..

Related Posts with Thumbnails