Followers

Sunday, October 14, 2012

love u love u love u...

sepatutnya entri ni keluar hari jumaat lepas..oleh sbb kesilapan teknikal maka terkeluar la pada hari ini..hehehe..ingat takmau post dah..tapi rasa nak update pasai zafirah buat la jugak...




.ini kes kes di siang hari..kalau mlm mmg kitorang praktis dia tido atas katil..tido sendiri memang la pkol 12 or 1 pagi baru nak tido.. Bln ni dh nk msk 10 bln..cptnya anak mama membesar..skrg dh pandai panjat sana sini..bila dgr muzik goyang goyang badan..geli hati klo ingt..upin ipin favourite no satu..pandai berchak chak dgn kita...bila panggil tido tepuk tepuk bantai dia. cepat cepat dia merangkak datang sambil melentok atas bantal busuk dia tu..hehe....kalau tengok orang cepat je dia senyum, peramah budak ni..kalau tade dekat dia..menjerit jerit panggil kita..adoii..sekarang bila berdiri dah pandai nak lepas lepas tangan..cepat la boleh jalan sayang, mama dah capet dukung kamu..hehehe

6 comments:

Tihara said...

comelnye dia :)

man said...

blh tahan dia ketawa..heheeh

iera said...

camtu la hati seorang ibu..anak saya pun dah masuk 9 bulan..skrg ni macam2 yang die pandai dan yang paling tak sanggup,asyik jatuh je cz suka sgt panjat2..huhu..anyway,awak ni sangat2 comei..:)

norhaizan said...

tihara

thanks :)

norhaizan said...

man

hehehe..dia mmg suka gelak... :))

norhaizan said...

iera

aha..tu la kan..zafirah pun byk kali gak jatuh, panjat sana sini..

thanks, sama la ngn awak dear..comeyy..ayu je tgk

Related Posts with Thumbnails