Followers

Saturday, October 6, 2012

aktiviti pelik

blurpp..alhamdulillah...baru lepas makn nasi, gulai ikan gut-gut, ikan kembong goreng, sotong goreng tepung, sayur air bersama fresh oren..nyum nyum...act, ikan gut gut tu baru la aku tau rupa dia dan nama dia..ada seiras dengan ikan kerapu..tu pun sebab tuan jual ikan tu yg bagitau...

weekend ni takle kemana mana...lepak lepak rumah ajer...sekarang kan asyik hujan..memang lalok la kalau tido..azizi dah ke negara china kot...zafirah tak tau la dia.dah ke legoland kot..hehe...mama dia time time ni la masa emas...online fb, blogspot dan youtube...rasanya tiga tu la yang selalu aku bukak pun..kalo twitter, instagram tu kadang2 je kot,..twitter pun sebab nak tengok update retis..hehe..penyibok kan...kalau you tube memang banyak benda nak skodeng..benda favourite yang selalu di cari..'my makeup collection', 'my purse/bag collection', 'daily makeup routine', 'monthly favourite','what's in my bag/purse', 'what in my travel bag', 'ootd'..hahah...pelik kan..tapi tu la kenyataan bila online youtube..cer korang try..memang banyak yang diorang share...semuanya hanya untuk perempuan perempuan sahaja...kalau youtubers tu cun..lagi la layan..hahah...dasar rupalistik...dah namanya pun manusia kan..mesti nak tengok yang cantik cantik..

aktiviti pelik ni berlansung bila dah bosan sangat kat rumah...zafirah main main layan kartun..mama layan tenet...tu pun kalo mood zafirah baik tak kacau mama...kalau tak mengadap je dia la 24 jam...




posing pelikkk?!?erkk..

(gambar sekadar hiasan..tiada kaitan dengan entry :p )



6 comments:

fiszah_pjo said...

hubby hg makin kurus ye.pandai jaga badan ni..wife die pndai jg ni :)..lki ai muncet sudah

Kesuma Angsana said...

salam kenal & nice blog juga & dh follow u 378 yk

purplekyu^_^ said...

singgah :D

norhaizan said...

fizah

pandai jaga ka sampai kurus..hehehe..sekarang dia jenis ambil berat pasal makanan dan berat bdn..*tetiba alasan..hehe

norhaizan said...

kesuma angsana

salam kenal jugak..thanks sudi follow :)

norhaizan said...

puplekyu

thanks

Related Posts with Thumbnails