Followers

Wednesday, September 19, 2012

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist

it is a new line from The Body Shop Scent of World Collection..

ada dua bau yang aku berkenan this one Japanese Cherry Blossom and the other one Atlas Mountain Roses..but end up aku refer ambik yang ni..balik balik menyesal pun hade..asal tak ambik dua dua..haha..tamak..last time BS ada keluarkan line dari Japenese Cherry Blossom..tapi aku tade satu pun dari collection tu...aku try bezakan bau mana yang lebih best..fragrance dari Scent of World Collection ni baunya lebih menarik...




if beli online ada 10 % discount..tapi delivery charge nyer adalah rm10..better beli dari store dia..lagipun mana mana mall pun ada BS kan..

scent description :-
Top notes of Fuji apple, Chinese magnolia and osmanthus flower
Heart notes of star jasmine, Japanese cherry blossom and Japanese persimmon
Base notes of sandalwood, hinoki wood and fruity musk

after shower, i sembur ni selepas pakai Bath and Body Works Japanese Cherry Blossom Body Cream, baru la sepadan kan..huhuhu..oh wangi hari hari ku..huahuahua






  • i memang suka wangi wangi hari hari even dok rumah je pun..tapi tade la wangi sangat sampai menusuk idung..a must things yang i akan pakai di badan lepas mandi. lotion dan body mist/fragrance mist..kalau perfume tu bila jalan jalan baru la pakai..sembur hari hari kopak la kan..

No comments:

Related Posts with Thumbnails