Followers

Friday, September 21, 2012

projek tergendala...sebab malas...


3d border i beli sebab nak jahitkan pada baju kurung zafirah..last last tak jahit pun sebab bila letak nanti nampak lebih serabut...lagipun baju kurung zafirah dah banyak bunga bunga..

so i plan nak jahitkan pada tudung bawal plain ni..jahit tgn jer..tapi sampai kesudah tak jahit jahit lagi...

if korang berminat dengan bawal border yang macam2 jenis dan bentuk..tak perlu beli yang dah siap kot..korang boleh pilih border yang macam2 ni kat kedai kedai jahit..i kalo pergi memang rambang mata..ngan lace nyer..beads..dan tambah pula dengan 3d flower border ni...yang penting kreatif dan rajen..ye dok??

3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada beli tp tak jahit2..hihi..

me said...

buat jual la nor! hehehehe. hang kan memang rajin buat mende2 mcm nih..ingt dlu hang penah jahit sluaq aku yg labuh beli kt billion..haha

applemintlady said...

wah..macam cantek je..

Related Posts with Thumbnails