Followers

Friday, September 21, 2012

pot pet pot pet

sebenarnya tade apa sgt nak update..tapi nak update jugak..sejak be nuffnang dah menaik naik semakin rajin la tuan tanah me'rajenkan diri' kat sini..

menu semalam...

mee goreng kasih sayang

malas nak masak nasik..buat ni je la..husband kata buat mee lagi cepat boleh makan dari nasik..hehe..buat banyak pulak tu..so, pagi tadi hangatkan dan breakfast yang ni jugak..

zafirah tengah tido sekarang, bagi can mama ber'tenet'..zafirah kalau siang dua kali dia tido..tadi pkol 10.30 tido..kejap lagi nak dekat pkol 12 bangun la dia...bangun main main dan main. pastu lepas lunch tido semula pada pukol 3 macamtu..time time tu la masa emas aku untuk siapkan apa2..masa emas ko..hehehe..time zafirah tido ni baru la kalot masakan bubur dia...sekarang tade menu baru lagi..still yang sama..lagipun gigi belum tumbuh lagi..plan nak try suapkan oat pada dia..tapi tiap kali pergi tesco/giant mesti terlupa nak beli..akibatnya hari hari zafirah makan nasi..nak try western food..nanti nanti la yer...mama belom khatam resepi western food untuk bayi sepenuhnya lagi...tapi lately zafirah dah kurang makan nasi..nak menu baru la tu...tapi zafirah suka sangat makan buah..paling dia suka buah pear..




aktiviti kesukaan bila atas kereta

No comments:

Related Posts with Thumbnails