Followers

Monday, September 3, 2012

beraya dengan mak wa zafirah

semalam my SIL ajak kami bermalam di rumah dia..kat sg. ara penang..hajat di hati memang dah lama nak pergi..nak pergi beraya..

bila sampai dia ajak jalan jalan di batu feringgi..ini memang aktiviti yang dah lama kami suami isteri tak buat..huhu..jalan jalan di night market batu feringgi..sejak kelahiran zafirah lagi tak pergi..so ni first time zafirah menjejak kaki di sana..

sebelum ke sana, singgah makan kat gurney drive..makanan wajib..pesembor (rojak), laksa air itam, sotong kangkung...









 sekarang suka sangat dia buat mulut

 zafirah yang behave je malam tu..seronok yer dapat jalan jalan...
 for the first time gambar bertiga..susah sgt nk tangkap gambar sekali..even gambar raya bertiga pun tade..huhuhu


 zafirah seronok dapat main mekap mama...aishh...


1 comment:

eynda said...

Comelnya baby :-)

Related Posts with Thumbnails