Followers

Friday, August 31, 2012

shopping baju zafirah

semalam round round kulim dan seberang perai nak cari walker..tapi tak beli beli sebab kebanyakkan kedai yang kami masuk tak banyak pilihan pun..plus, ada kedai kat alor setar banyak pilihan yang ada...tunngu balik sana la baru ingat nak beli..

singgah kejap jusco beli baju zafirah..baju baju pakai rumah dia sekarang ni kebanyakan dah semakin senteng, dah semakin seksi mekci..dapat la beli 3 helai..

then, azizi suggest pergi satu kedai ni di machang bubuk..opismate dia gtau memang banyak pilihan baju budak budak..kain dan jenama berkualiti..

sampai sana, memang best...rambang mata..semua cantik cantik...dan aku perasan kebanyakkan baju kat situ sama dengan baju baju yang di jual online..macam oshkosh, carter's, guess, dll..

harga..biasa biasa ja..takde la murah sangat aku rasa..sebab tade sale...aku rasa murah lagi if baju budak kat jusco bila sale...bila tanya salesgirl kat situ bila ada sale..diorang gtau susah jugak diorang nak tau..kadang kadang chinese new year, christmas ada la..untuk raya memang selalu takde..












total semua dalam rm170.00..ok la kan, dapat 4 helai seluar panjang, satu seluar pendek, 2 helai baju lengan panjang dan dua baju lengan pendek..

sesiapa yang nak tau location kedai ni..just drop your comment kat bawah, nanti aku reply..sebab memang dari dulu lagi i dah dengar pasal kedai ni..tapi dulu tak tahu kat mana...

No comments:

Related Posts with Thumbnails