Followers

Wednesday, August 1, 2012

pot pet pot pet

pagi tadi baru sampai dari alor setar. bertolak lepas sahur. baru sudah berangkut barang barang dalam keta. saja tak kasi azizi yang angkut. suh dia pergi keje dulu. takot lambat. plus takot penat. puasa. aku takpe. hee. paham paham je la. barang barang nanti aku yang setel kan. konon konon la nak buat awal pagi tadi. end up aku join zafirah tido. hihi. bangun je nak cari barang, baru teringat masih berada dalam keta. 

banyak benda nak buat ni. malas. biasa la kerja kerja bosan seorang surirumah.

seminggu kan tak hapdet..hee..winduee..gedik sket. balik alor setar checkup zafirah. checkup di hosp. dalam 2 or 3 bulan sekali kena pergi checkup sampai la umur dia dua tahun. checkup apa? sebab apa? semasa hari kelahiran beliau ada komplikasi sket pada jantung. aku tak pernah story pasal ni kan. pengalaman bersalin pun aku tak crita dalam ni. nanti la bila ada kerajinan. lagipun macam sedihhhh nak ingat benda tu kembali.

seminggu lebih kat alor setar. hari sabtu pulak FIL admitted. sakit buah pinggang. azizi la yang paling sibok. ke sana ke sini. kesian. kesian lagi FIL. masa aku melawat air mata bergenang tapi cuba control sebab tengok MIL cool jer. nanti aku pulak yang hover. aku doakan FIL cepat cepat sembuh dan kembali bermain dengan cucu yang banyak akai ni.















 sebab lama tak hapdet aku kasi gambar x-large punya..haha. gambar kejadian sebelum balik kampung. sangat susah nak suap zafirah in public. duduk tak diam. mata asyik melilau kanan kiri depan belakang tengok orang.

2 comments:

fiszah_pjo said...

comelnya zafirah :)
untung hubby rajin nk tgkap gmbar..laki den paling malas nk tolong tangkap gambar :(

Nazirah Azeman said...

comel nyer baby.

Related Posts with Thumbnails