Followers

Tuesday, August 28, 2012

berkhatan

aku tak tahu umur bulan yang sesuai untuk berkhatan anak perempuan..ada yang kata kecik kecik lagi dah boleh..ada yang kata tunggu boleh duduk dulu..

so kitorang ikot nasihat mak mak katanya tunggu budak tu dah boleh duduk...

nasib la my sis duk kat area sini dan tahu tempat untuk berkhatan..sekarang kan susah nak cari bidan untuk berkhatan..

tadi bawak zafirah berkhatan di klinik munirah permatang pauh..kena pergi bila ada doctor perempuan..tak salah dalam kad, dia ada pada hari selasa, khamis dan jumaat..hari lain di take over oleh husband dia..dr. iskandar...


sekarang suka sangat buat mulut macam tu..aishh..geramm...



senaman ringan sebelum di khatan..hehe


baru la aku tahu sangat la senang dan mudah..memula di panggil untuk di sapu cream..cream bius kot..then doc panggil untuk di khatan..kejap je. buang pun sket jer..yang di 'buang' tu diorang kasi dan diorang pesan supaya di tanam..

1 comment:

Anonymous said...

Dr munirah tu sgt baik dan lemah lembut kan :)

Related Posts with Thumbnails