Followers

Saturday, July 21, 2012

sahur hari pertama

malas nak snap pic food pagi ni sebab tak menarik..daging masak kicap, semalam punya, sup ayam, semalam punya jugak dan ayam goreng kicap..ni baru yang fresh, tengah perapkan ayam bersama kicap dan sos sos lain serta bawang bawang garam gula..resepi my mom..tiap kali bulan puasa time sahur mesti ada ayam ni..kegemaran kami adik beradik..

now tengah panaskan minyak sambil hapdet blog..huahuahua..sempat lagi..azizi masih tido lagi..lauk lauk lain dah siap perangat..malas nak rebus telur masin sebab di awal awal puasa ni masih berselera sahur lagi..

zafirah hanya jaga pukul 3 tadi..bagi susu tido balik..macam biasa..harap harap dia tak terjaga masa sahur nanti..

petang ni balik alor star..sambut puasa kat sana...sebelum tu nak singgah jusco tukar baju..semalam pergi sana cari baju raya si kecil tu..bila balik masa try baru perasan ada terkoyak sket..harus la di tukar..kesiannn..takmo zafirah pakai baju koyak koyak..ayah kata takpe sikit jer..tapi mama tak boleh tak boleh..huhu

jap lagi pukul 5.10 baru cun nak makan...




perasmian maxi skirt baru..harus la gambar 2 3 keping..heww...

bye..
minyak dah panas..

2 comments:

Lyaa Suriany said...

mama gorgie..
nanti boleh share recipe lak lps ni..
hehe

pssst;
akk
pasal website cardi tu nanti lya share kat blog. buat review

mrs shaifull said...

tetap cantek mcm dulu2 gak :)

Related Posts with Thumbnails