Followers

Monday, July 16, 2012

pot pet pot pet

suami tengah online..isteri pun tengah online sambil perati si kecik yang tengah aktif..act, isteri dah sangat mengantok..but, still menahan mata sebab si kecil tak mo tido lagi...main main dan main..menyulur sana sini..kadang tu dalam posisi merangkak tapi terhayun menonggek badan ke depan ke belakang..hahaha..kelakar...

aritu pergi kamdar beli dua pasang kain chiffon, 3 meter setengah, cadang nak buat baju raya dan di tampal lace..kat kulim ni i tak tau nak beli kain kat mana..yang i tau kat bukit mertajam ada kamdar kat sana, so i beli sana..boleh je tunggu balik kedah, shopping kain kat kamdar or jakel..tapi kat jakel...i ada bad experience ngan pekerja jakel sana...mula sebab diorang dah tak kasi beli kain lace suku or setengah meter..kena beli cukup helai baju..mak aii..baru je tahun lepas i beli lace suku meter untuk lekat pada awning tudung kawen..banyak helai pulak tu..sekarang dah tak boleh..dah ada rules baru..tah hape..sebab tu i macam menyampah dah nak pergi situ..dah la eksen semacam pekerja dia..menyampah menyampahhh...




aritu i pakai tapered pants..i rasa huduss sgt..yg ni i rasa ok kot..*sambil tak sedar diri yang bagai rendang tak berbuah..heh..

sekarang tengah semangat mengumpul shawl/pashmina/bawal leopard printed..baru ada dua..kalau kumpul yang ni husband tak marah..husband suka sebab modal tak banyak..kalau kumpul fareeda..haa..yang tu husband bising..hehehe..





 haha. kena buli lagi,

1 comment:

lovely said...

comel mcm mama dia..

Related Posts with Thumbnails