Followers

Monday, July 9, 2012

pot pet pot pet

 rasa cun.sebab itu letak besar besar. menyampah kan mak budak ni. muka setalam penuh

 baby gambar mcm mana pun tak per..sebab baby comel. tade dosa..masih suci..



 dua pekara terindah dalam hidup


 kesian. boleh tengok ajer



 usha orang belakang. sebab ada boboy dok cak cak dia kat belakang..hehe


yaw.yaw.

gambar kejadian semalam. round round jusco nak cari dress zafirah untuk raya tapi tak jumpa yang berkenan.banyak dress bunga bunga. zafirah dah banyak dress munga munga. nak cari yang plain saje. tapi bila dah jumpa simple sangat pulak.heh

rasa macam best lagi shopping baju baby kat quensbay. sebab ada banyak butik pakaian budak. so boleh pilih situ, jusco perda tak banyak pun yang ada. rasa rasanya lah..sebab dah tawaf satu jusco kot. hahaha.

so plan cari dress di tunda ke bulan puasa. boleh melawat nenek dan mak wa zafirah sekali. dan shopping baju raya zafirah kat sana

masa kat jusco jumpa kawan satu kelas satu u dulu..jumpa dia anak dan isteri. nampak lain. dah tak banyak cakap. i jer yang terlebih lebih tanya itu ini. nasib wife dia peramah. kalau duk lama lama sembang dengan wife dia boleh jadi geng ni..haha..dulu rasanya dia la yang banyak cakap, tegur orang, happy go lucky. sekarang nampak serius sket. dah matang kot.haha. sebab i dulu pemalu, pediam orangnya.haha.menyampah kan. bila dah kawen je over semacam. keke.

dah dah. tak baik kata orang. sekarang zaman dah berubah. orang dah pakai honda, audi, bmw..i je berterusan dok macam ni..tapi i happy..itu yang penting.




1 comment:

Ena said...

hehe..

Apa yg penting kita tahu merasa cukup dengan yang sedikit, merasa syukur dengan yang banyak..

Related Posts with Thumbnails