Followers

Saturday, July 7, 2012

not a Saturday weekend anymore

rasa tak best. sebab husband kerja hari sabtu. cuti ahad dan isnin. time keja normal seperti biasa. tapi sabtu dah tak macam selalu. 

i dah tak rasa weekend di hari sabtu even bukan i yang keja. heh.

nasib husband pulang makan lunch jap lagi. xde la rasa sunyi. mengada kan..

ok, itu je i nak hapdet. i xde bahan sebenarnya. i rasa nak tido dan tido sahaja. zafirah pun masih tido lagi. rumah i belom kemas. husband kata kakak ipar dan kawan kakak ipar nak datang tengok zafirah. tapi i taktau nak jamu  makan apa nanti. biskut biskut or masak mee, bihun etc. rasanya mood harini adalah malas. dah tentu i jamu biskut je nanti. huhu.

senyum tawar di pagi sabtu...haha..mengada..

No comments:

Related Posts with Thumbnails