Followers

Wednesday, June 27, 2012

zafirah dapat hadiah sempena 1/2 year old birthday

kak wa dan nek yang kasi..diorang cakap sempena zafirah 6 bulan..kalo dapat every month kan best..hee

act, dah banyak jugak zafirah dapat gift dari mak wa, sebelum zafirah lahir masa mama 3 bulan mengandung lagi zafirah dah dapat t-shirt universal studio...tapi still tak muat lagi..tunggu setahun baru muat kot

selain dari mama yang beli kan baju zafirah, mak wa la yang selalu belikan untuk dia..alhamdulillah...rezeki zafirah...mama tumpang seronok tengok anak mama dapat baju baru..

ada tangan si kecil nak inteprem la..

yang pink agak besar dari zafirah..tang leher tu..cekci sket..besar sket mesti muat muat..yang putih tu zafirah nak rasmi kenduri kawan ayah kat rawang bulan depan..ingat nak simpan pakai raya..tapi tak sabar nak tengok si tecit ni pakai..hee..mama yang over esaited..


kejadian semalam...zafirah buat muka terkejut...

keluar beli barang dapur sampai terover spend..haha..ambik itu ini..nak buat tu nak buat ni..nak masak tu nak masak ni..


 my fav food kalo kat tesco ni...ada stall shusi kat situ..sodappp...rm1.50 seketol...makan semua ni dah penuh perot dah..atee diet lettew...tapi serius..shusi ni best, boleh lawan shusi king tau..

i suka makan shusi, i plan nak buat shusi, tapi senang ke bahan bahan dia nak cari, resepi die..harus la pertolongan en google di kala macam ni



zarifah in action...mama ngan ayah tengah makan zafirah behave je dalam stroller...good girl..!!

2 comments:

fiszah_pjo said...

si debab zafirah ni memang comel!sekali tengok macam atirah kecik2 dlu..hehe..ai tak tau nape..tp nmpak same sikit :)

@YUNID@TI said...

cantiknye baju .....

Related Posts with Thumbnails