Followers

Tuesday, June 12, 2012

tudung jelitasara yang aww..cantiknyerr...


aww aww..hmm.errmm..geram geram..cantikkan tudung ni..ala ala tudung pearl haya....range harga tudung jelitasara ni adalah murah dari pearl haya...ntah bila boleh pulak minat dengan tudung kayak gini..selalunyer orang takot nak pakai tudung camni takot nampak tua kan..actually ada cara nya i rasa..kena bersesuaian dengan baju...if tudung kayak gini baju nyer mesti la yang plain..less corak..so tak nampak la serabut semacam..dan boleh menyerlahkan tudung yang cantik ini..aiii..geramm sungguh..


zafirah buat muka toya..



rindu selendang mawar..fareeda dah tak keluarkan mawar ni..actually i lebih minat fareeda jenis mawar ni sebab bila pakai nampak muda remaja..hehehe..perasan gitu..kalau yang jenis terbaru more to makcik makcik..i kan jenis tak sedar diri dah tua..harus la nak yang nampak muda ajer..hehe..

mood membeli tudung dah ke laut..sekarang lebih fokus dengan barang barang rumah..dah kebanyakkan masa i di rumah.harus la perhatian pada barang barang rumah....i tengah mengumpul koleksi barang di dapur berwarna hijau..konon konon bagi efek segar dan sejuk gitu..dengan harapan semakin rajen la i berada di dapur..hehhh..

4 comments:

Zie Madini said...

a'ah la...lawa tudung tu. sygnya zie jenis yg tak sesuai pakai tudung gtu :(

jojomagazine said...

mana nk beli tudung ni? email to jojomagaizne@gmail.com

thanks

jojomagazine said...

mana nk beli tudung ni?

bleh email info to jojomagazine@gmail.com

thanks

Anonymous said...

Cntik nyer tdung tu. Tp pearl haya ada jgk yg murah. Baru je bli dari facebook, telekung travel sharzlin. Ada sales

Related Posts with Thumbnails