Followers

Friday, June 29, 2012

pot pet pot pet

rasa tak lengkap je hidup kalau tak hapdet satu hari...nak hapdet jugak...harini i adalah terlalu sibok..eceh..sibok mengemas, memasak, mengasuh zafirah, dan packing barang..this weekend pun balik kampung..penat tau uolls every week macam ni...tapi ape boleh buat..kena pegi cucuk zafirah 6 bulan..

i tak dpt bersiaran selama 2 hari lepas ni..eceh..nak hapdet guna henfon tak feel la wehh..

i dah siap semua..packing semua..siap letak barang barang nak di bawa balik kat luar rumah lagi..mudahkan azizi nak angkat masuk keta nanti...tapi i geram nih...azizi tak balik balik lagi..selalu dalam pukul 6 dah sampai..huhu..terasa macam drama tv pulak isteri marah suami pulang lewat...heh...



i tengah marah sebenarnya tapi masih control senyum lagi :) ,..haha

2 comments:

@YUNID@TI said...

ooo nk blik kg.... take care...

lovely said...

walaupun muka tengah marah tp ttp cute.. hihi..

Related Posts with Thumbnails