Followers

Monday, June 11, 2012

pot pet pot pet

zafirah harini kasi can baik mama tido ngan nyenyak siang tadi..hehe..sebab dia pun sekali ketiduran..mama leh tido lama, rest puas puas sebab ari ni ayah dia beli lauk kedai..mama masak nasi saja..suka sukak..

last weekend adalah sangat penat sampaikan tade gambar sebagai bukti..biasa la time cuti sekolah ni banyak orang ambik kesempatan buat kenduri kahwin..teringat bulan 3 tahun lepas..adoyai very the sweet memories untuk aku dan azizi..

entry post ni takde fokus pada tajuk..adalah bebelan kosong..if rasa menyampah saya mintak maaf la yer..

next week akikah zafirah..buat dekat umah mertua, so by this week kena simpan banyak tenaga, dah tentu sebok bila kenduri kelak..pastu dok fikir apa nak pakaikan zafirah..mesti la orang nak lawat dia kan..i think of off white dress jenis yang nampak sophiscated sket..usha usha online tak banyak yang menarik, if ada pun takde saiz dia..ataupun pakai je baju yang dok ada..selamatt..jimat di situ..mama pulak baju adalah semestinya yang boleh di lasak lasak..kalo pakai blink blink kang tercabut bling bling tu, dengan nak buat kerja lagi..petang esok if azizi tak busi nak ajak dia pergi babyland..usha usha kot kot ada baju yang berkenan..if nak pergi kenduri or kenduri sendiri mesti dok berfikir baju anak dulu..baju sendiri no dua..bertuah sungguh kamu anak..


telekung mama pun dia nak makan..

malam ni berdua saja dengan zafirah..ayah dia g dengar ceramah..selalunya 10 lebih baru balik..sebulan ada la 4,5 kali ceramah dari ustaz ustaz yang agak glemer jugak..UAI bila nak datang kulim..aku akan heret zafirah sekali..hehe

bagus la wahai suamiku daripada kau tinggalkan kami pegi main futsal :p...kenyataan pedas tue..hewhewhew


1 comment:

@YUNID@TI said...

salam singgah... cute nye... due2 mama n baby zafirah

Related Posts with Thumbnails