Followers

Wednesday, June 13, 2012

oh hoi lapaq..

sedang menunggu husband pulang sambil di tangan membawa McD..hew..minggu ni adalah heaveng..!!..mesti boleh agak kenapa kan..selalu kalau aku hepi jer mesti sebab tak payah masak..hihi..dis week husband kata tak perlu beli barang basah..makan food luar jer..time lunch dia akan balik lunch dengan isteri tercinta dia neh..sebabnya..just hari isnin, selasa, rabu dan 1/2 khamis je pun dok kat rumah..petang khamis dah nak balik kampung..azizi ambik leave hari jumaat..so sempat la nak prepare apa patut..lagipun dis week i tak berapa nak sehat..heh..ada sesuatu yang berlaku pada aku sabtu lepas..seram pulak nak cerita..nanti la bila dah kuat semangat sket aku story mori kat sini..nampak macam sesuatu kan..hee...sangat la sesuatu...

perot sangat berkeroncong sekarang, breakfast tadi hanyalah roti gardenia butterscotch bersama lipton strawberi yang tak berapa ak umpphh pun..heh..

tadi baru sudah sidai kain, lipat baju, kemas dapur..biasa la kerja bosan surirumah...ada satu mesin lagi baju tengah di basuh..rasa lega bila dah buat kerja kerja ni..boleh la mem'blog sesuka hati..zafirah pun tengah asyik lena di buai mimpi...




2 comments:

[DnaZz] said...

aloh comeynya budak tecit ni :))

azmir mohamad said...

comeynye dengan tuala... lepas shower yeee....

Related Posts with Thumbnails