Followers

Tuesday, June 5, 2012

menemani suami..

lately, banyak update entry time memalam macam ni, sebab siang kerja rumah dan zafirah adalah kurang memberi kerjasama bagi peluang mama nak bertenet tenet...

petang tadi husband ajak ikut dia attend wedding kawan opis..tanya husband takpe ke kita pergi lewat lewat nih..husband cakap takpe sebab ramai lagi kawan dia yang datang lewat sebab kerja..aku mengikot jer..

 zafirah dah berpeluh..ni baru lepas mandi..sekarang ni sangat panas kat sini..

 suka gambar ni sebab bulu mata i nampak..haha..thanks mascara & curler..good job..!!




tade gambar tempat kejadian sebab malu nak ambik gambar..orang tak berapa ramai..if ramai aku memang tak malu nak ambik sebab orang tak perasan pun..heh..actually, orang tak kisah kan kita nak ambik ke tak..kita jer terlebih perasan..kan kan?

pulang dengan membawa doorgift yang banyak..tu ler untung nyer pergi lewat lewat..mana yang lebih banyak diorang kasi..hehe..rezeki rezeki..ni pun baru sudah menelan pulut kacau..tak tau la tempat korang panggil ape..dah 4 bungkus dah selamat...tehee..

No comments:

Related Posts with Thumbnails