Followers

Friday, June 8, 2012

malas.malas.banyak kena buat

malasnyerr...

dapur tak kemas lagi, baju tak lipat lagi, packing baju belom lagi, kemas rumahh..lagi la ke laut...

baju nak lipat boleh skip kot..next week ada lagi..baju tu tak lari mana..heh..

zafirah pulak macam biasa kalo mama dia tak de depan mata nanti dia menjerit jerit panggil.. -____-

petang ni balik kampung, esok ada dua kenduri nak attend..wedding close friend azizi, satu lagi akad nikah adik ipar abg..

sempat ke nak buat semua dan memasak pada pukul 4 ni bagi memastikan azizi pulang lalu dapat makan dengan keyangnyer..grrr..ingat orang keje jer bz memanjang, SRT pun buzi gak tau.. :p


"seronoknyer..hari ni pakai bathrobe baru yang dah lama berkepok mama sembunyi..mama kata bathrobe ni tak leh pakai, nanti nampak berlagak macam orang kaya..so, hari hari saya pakai tuala pink yang masyamm tu..dah ler tak bagi pakai, kenapa mama beli dulu eh.."

bila ada anak perempuan, tolong jangan shopping sesuka hati, sebab tak boleh tengok benda comel mesti nak beli bagi anak pakai, konon konon anak akan nampak comel menyarung baju yang comel, tetapi kalau dah bayi tu pakai apa pun comel kan, bayi kan masih suci, takde dosa la katakan...so nanti jadi macam saya, beli tapi tak pakai pun, atau baru beli tak lama tu dah tak boleh pakai sebab anak cepat besar..heh...

2 comments:

fiszah_pjo said...

hhaha..bab kain menimbum tu same la..esok nk balik palong, neg 9 jugak..nk kena packing bag..baju yg menimbun tu da seminngu tak usik..makin menimbun ada la..hehe..kena buat jugak..kagn balik dr kg pening tgk berselerak

emilyrockz said...

nor~~~
sempat aih masak kalo uolss p masak lepas masak baru update belog..
hhahaha...*comey ngat aihhh baby~~~~ nak culik sat!!!*

muah muah! kmslm azizi..hugs n kisses untuk baby~~~

Related Posts with Thumbnails