Followers

Monday, June 18, 2012

kepenatan & kasihan suami, kasihan dia...

huaa..hua...penats..ada s maksud kata penat yang banyak..sangat penat..selesai sudah kenduri akikah zafirah hari sabtu lepas, buat di rumah mertua..alhamdulillah...keluarga mertua sangat membantu..tetamu yang dijemput alhamdulillah semua hadir..tak ramai pun jemputan, sahabat handai dan sedara mara terdekat sahaja..buat cukup cukup syarat orang kata...



insyaAllah nanti i update entry pasai kenduri...

suami tersayang tengah menahan kesakitan perot..tak tau la kenapa..sejak dari petang tadi...sekarang dah okay sket..suami kata if senak lagi pukol 3 or 4 pagi satg dia nak pergi klinik ambik ubat dan mc..yeaaa...bestnya suami cuti..ada ka pulak boleh hepi kan..memang mendoakan suami sehat dalam masa yang sama mendoakan suami sentiasa di sisi..haha,..

petang tadi dah pergi farmasi beli ubat..dah makan ubat tapi masih tak baik baik lagi..suami memang macam ni mudah sangat sakit perut, selalu ejek suami 'perut secondhand'..sebab gerammm..bila benda makan pedas or sumting yang contribute to sakit perut degil nak makan jugak bila di larang...kalau makan sikit takpe, ni kalau dah sedap tu memang tak ingat apa dah,,penat berleter je la..tak makan saman...


ambik gambar masa suami cukup setahun jadi suami i..haha..suami i lepas kawen semakin kurus..tak macam suami orang lain..zaman single dulu gemok sekarang dah mengurus.nak kata i tak bagi makan, i masak bagi makan jugak tau,...kesiann..cari rezeki untuk kami anak beranak....sapa sapa jangan curi, i ketuk nanti..!!



1 comment:

fiszah_pjo said...

aah la dear..makin kurus..ak igt lagi masa first time jumpa dia masa kita main bowling dulu..hehe..skang nampak makin kurus..pandai tau ko jaga die :)

Related Posts with Thumbnails