Followers

Thursday, June 14, 2012

breakfast today..pot pet pot pet

breakfast sehat...

sedang risau dengan kesihatan diri..i selalu sakit sakit belakang..haritu jumpa doc, doc picit picit belakang tanya bahagian mana paling sakit. then, doc syak i ada sakit buah pinggang, tanya pasai keadaan air kencing..i bagitau bla bla bla..doc kasi ubat, seumur hidup i ni la pertama kali i dapat ubat paling banyak..6 jenis kot kena telan...bila bagitau my mom, dia cakap kakak dan abang i dulu pun masa kecik diorang ada sakit buah pinggang..no wonder la kalau i pun terkena jugak..tapi i rasa takkk..sebab lepas makan ubat ubat yang di beri dan minum air yang banyak, air kencing dah okay..

doc cakap i jenis kurang darah..sebab i punya hb masa pregnant 9.8..lepas pregnant naik 10.5..sangat rendah kan...doc suruh i continue ubat darah masa i pregnant dulu..dulu i ambik iberet, so continue yang tu la..

now,i kena  makan benda benda yang tambah darah..dan i terfikir nak ambik supplement untuk beri tenaga..sebab i selalu cepat letih, lepas tu malas dan bla bla bla..rasa nak tidur ajer..tapi i tak tau nak ambik supplement apa..u guys ada cadangan?? 

2 comments:

Zie Madini said...

Wahhh....sihatnay breakfast dia. bagus ah :)

mrs shaifull said...

healthy food, patutla badan still mcm dulu :) hai dik? ingat kak ct lg x?

Related Posts with Thumbnails