Followers

Monday, June 25, 2012

barang mekap yang selalu di beli

mascara...

dua atau tiga bulan sekali i beli mascara..i suka pakai mascara banyak banyak kat bulu mata..lepas tu susah nak tanggal..padan muka i..heh...

i suka effect bulu mata yang tebal tebal tapi i tak suka pakai bulu mata pelesu sebab tak pandai pakai..plus nampak sangat fake pada mata i...maybe i tak pandai pilih yang natural dan sesuai dengan bentuk mata i..

part bermekap paling i suka adalah pakai blusher dan mascara..banyak masa i ambik masa pakai mascara..so part part yang lain i buat secepat yang mungkin..pakai eyeliner apa pun jenis liquid, gel, pencil i adalah sehabis cekap dan pantas..hahaha..perasaan bangga di situ..

walaupun sekarang sebok dengan anak, i akan pastikan i ada masa untuk berhias..tak kisah la kat rumah or kat luar..wajib berhias depan suami kan..mula mula dulu memang agak janggal..even mekap lite lite je bila kat rumah..tapi dah lama dah biasa..dapat pahala berhias depan suami..but make sure mekap di bersihkan sebaik mungkin...

maybelline magnum volume express mascara

even ada palbagai jenis mascara di pasaran i selalu beli yang ni di samping mencuba yang lain kot kot ada yang boleh beat mascara yang ni.

3 comments:

Always Me! said...

Salam.
Bulu mata tebal cantik!
:)

Yana@Nana said...

singah baca at sini..tgah cr mascara gak.. sebb dh mls pulak pakai bulu mata palsu heheeh..kalu pakai pun cr yang x nampak sgt but dia bagi efect at mata lg big... hehehhhe

~CAHAYA~ said...

ustazah ckp bulu mata pelesu berdosa pakai...huhu

Related Posts with Thumbnails