Followers

Monday, May 21, 2012

week end kami

Last week sebelum balik kampung MIL dan FIL datang rumah kami..and azizi bawak diorang tengok rumah yang kami survey tu..senang bila ada MIL FIL boleh bagi cadangan..sebelum bertolak balik kami singgah satu lagi rumah, but this one bukan melalui agent tapi melalui tuan rumah tu sendiri..




balik ke kampung biasa la, zafirah akan buat peqhak dia dulu selama beberapa minit kadang kadang memakan masa berjam jam baru la mesra alam..bila dah okay mula la dia kena sakat dengan ahli keluarga mertua..hihi..zafirah adalah cucu sulong or cucu tunggal dalam family mertua. so uolls boleh imagine how..dan betapa senangnya aku bila balik rumah mertua..hehehe..


Zafirah di buli..hehehe







zafirah dapat henbag blink blink..tok dia kasi..suka dia..memang seronok dia main dengan henbag tu..henbag tu boleh la buat henbag raya dia..kan zafirah..hehe.."mama asyik mikir raya saja..mama dah ganti puasa belom"..oppss



 "alamak henbag terlepas..mari sini angry bird main dengan zafirah"

hari ahad pula kami ke KK simpang kuala, untuk cucuk zafirah 5 bulan..biasa la kalau kat KK ni..tunggu sampai berkematu punggong..alhamdulillah zafirah tade la menangis sangat..just menangis sebab aku pegang betis dia tak nak dia gerak gerak...dan alhamdulillah jugak semalam dan hari ni dia tak demam..aku memang dok berjaga jaga takot dia demam..risau makk..tapi alhamdulillah la..okay je dia..tapi tak tau la pulak cucuk bulan depan macam mana..lepas 6 bulan tade cucuk..tunggu setahun pulak..yeayy!!



kesian anak mama kena gigit nyamuk :(

dan petang ni adalah perhitungan rumah yang pertama..moga moga adalah rezeki kami anak beranak..aminn..kalau tade pun takpe la, redha je la kan..(tapi hati makk menangis...huhuhu)..alah..tak mati pun dok rumah ni :p



No comments:

Related Posts with Thumbnails